Serinhisar Gelin Kınası Paket Organizasyon

Serinhisar Gelin Kınası Paket Organizasyon hakkında bilgi edinmek için bizleri arayabilir Serinhisar Gelin Kınası Paket Organizasyon ile ilgili aşağıda ki hizmetimizi inceleyebilirsiniz. İzmir DANS Serinhisar Gelin Kınası Paket Organizasyon ekibi olarak profesyonel olarak hizmet vermekteyiz.

Serinhisar Gelin Kınası Paket Organizasyon ve Hizmetlerimiz kısmından çalışmalarımızı inceleyebilirsiniz.

KINA GECESİ ORGANİZASYONU

0232 421 11 82 (Alsancak Ofis)
0535 305 78 35(İsa Efe)
0536 222 08 84 (Musa Efe)

 Kına Gecesi

Kına gecesi, geçmişten günümüze kadar ulaşan evlilik öncesi geleneğidir. Hüzün ve mutluluğun bir ara yaşandığı kına organizasyonu, günümüze kadar farklı geleneklerle kutlanmıştır. Her yörenin farklı kına gecesi organizasyonu vardır. Örneğin; testi kırma seromonisi Ege Bölgesi’nde yaygındır. Kına organizasyonları bir nevi bekarlığa veda partisidir. Peki, kına gecesi nedir? Kına gecesi nasıl yapılır? Kına organizasyonu özellikleri nelerdir?

Kına Gecesi Nedir?

Kına gecesi tarihi, insanların binlerce yıldır vücutlarını boyama ve süsleme gelenekleri ile bağlantılıdır. Kına yakma âdeti, tarih içinde geçilen bir gelenektir. Günümüzde kına geleneği; düğün, nişan, sünnet ve asker uğurlama gibi sebeplerle sürdürülüyor. Kına, aslında şifa için kullanılan bir boyadır. El ve ayaklarda serinletici etki bırakır. El ve ayak cilt sağlığına olumlu etkileri vardır. Osmanlı’dan günümüze kadar farklı geleneklere geliştirilen kına geceleri, düğünden bir gün önce kız evinde yapılır. Kına gecesi için bir ev, salon ya da bahçe gibi alanlar kullanılabilir. Kına gecelerinin kına dışında kına tepsisi, bindallı kıyafet veya kına testisi gibi malzemeleri meşhurdur.

Kına Organizasyonu Özellikleri Nelerdir?

Kız evine kına yakılacağı gün bayrak asılır. Kına gecesine genellikle gelin kızın yakın çevresi, akrabaları ve kız arkadaşları katılır. Davetlilere kuruyemiş, kuru pasta, içecek veya bazı yiyecekler ikram edilir. Gelinin yanında kına gecesi nedime bulunur ve gece boyu geline refakat eder. Gelin kız, gelin kaftanı ya da bindallı giyer. Gelin, kına tahtı adı verilen geniş ve büyük oturmalıkta ağırlanır. Kına gecesinde gece boyu müzik ve eğlence vardır. Gelin kızla birlikte davetliler doyasıya eğlenir. Böylece gelin, bekarlığa eğlenerek veda eder. Bir anlamda evlilik öncesi arkadaşları ile son kez doyasıya eğlenir. Bu yönüyle de kına gecesi organizasyonu, bir anlamda gelinin yakın çevresini ve arkadaşlarını ağırlama gecesidir.

Kına Gecesi Nasıl Yapılır?

Kına gecesi nasıl yapılır sorusunun cevabı, gelinin taleplerine bağlı olarak değişebilir. Yöreye göre farklı özellikler içeren kına organizasyonu, genellikle düğünden bir gün önce yapılır. Gelinin evi, kına organizasyonu için en çok tercih edilen mekanlardır. Yatsı namazından sonra davetliler gelinin evinde toplanır. Erkek tarafı, gelin evine ikram edilecek yiyecek ve içecekleri gönderir. Kına günü eve bayrak asılır. Bu, o evde düğün olduğu anlamına gelir. Kına gecelerinde bol ikram ve eğlence vardır. Gelin, kına kıyafeti veya gelin kaftanı ile adeta arz-ı endam eder. Kına kıyafetleri, yöresel kıyafetler de olabilir. Yöresel kıyafetler giymiş bekar kızlar, ellerindeki mumlarla gelin kızın etrafında dönerek türkü söyler. Daha sonra gelin ve damada kına yakılır.

Kına Organizasyon Paketleri

Kına geceleri, kına organizasyon şirketleri aracılığı ile profesyonel olarak düzenlenebilir. Kına organizasyon paketleri, gelinin taleplerine ve ihtiyaçlarına göre esnek yapıdadır. Kına organizasyon ücretleri, organizasyonun içeriğine göre değişir. Organizasyonda kına gecesi nedime hizmetleri de vardır. Kına tepsisi, gelin tahtı ve kına tahtı gibi materyaller de kına paketleri ile birlikte sunulabilmektedir.

 

Kına Organizasyon Ücretleri

Kına organizasyon ücretleri, gelinin talepleri ile bağlantılıdır. Kına organizasyon kiralama hizmetleri veren İzmir Dans, çiçeği burnunda gelinlere özel kına organizasyon paketleri sunmaktadır. Kına paketleri içinde kına tepsisi, kına gecesi nedime, gelin kaftanı ve testi kırma seromonisi gibi farklı hizmetler sunulabilmektedir. Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen kına organizasyon firmaları arasında bulunan İzmir Dans, her bütçeye uygun özel kına organizasyon ücretleri talep etmektedir. Kına organizasyon iletişim bilgisi veya kına organizasyon telefon bilgileri için İzmir Dans ile irtibata geçin. Bütçenize ve taleplerine uygun kına paketleri için hemen arayın!

Kına Organizasyon Ekibi,Kına Gecesi Organizasyon Alternatifleri,Gelin Kınası Def Fiyatları,Kına Gecesi Def,Kına Gecesi Dansları,Kına Gecesi Müzikleri,Kına Gecesi Davul Show,Kına Tepsisi Kiralama,kına Organizasyon ücretleri Ne kadar,Kına Organizasyon Bedelleri,Kına Organizasyonu şirketleri,Gelin Kına Gecesi Organizasyonu,Gelin Kınası Paketleri,Gelin Kınası Paket Organizasyon,Gelin Kınası Organizasyon Firmaları,Gelin Kınası Organizasyon şirketleri,Kına Gecesi Organizasyonu Yaptırmak istiyorum,Kına Tahtı Kafes Fiyatları,Kına Gecesi Tahtı Kiralama Fiyatları,Gelin Tahtı Kiralama,Kına Gecesi Tahtı,Gelin Kınası Taht,Gelin Kınası Organizasyon Paketleri,Gelin Kınası Organizasyon ücretleri,Gelin Kınası Organizasyon Fiyatları,Gelin Kınası Organizasyonu,Gelin Kınası,Kına Gecesi Nedime Kiralama,Kına Gecesi Kaftan Kiralama,Kına Gecesi Kaftanları,Kına Gecesi Gelin Kaftanı,Kına Gecesi iletişim,Kına Gecesi Telefon,Kına Organizasyon ücretleri,Kına Paketi Fiyatları,Kına Gecesi Nedime Fiyatları,Kına Gecesi şirketleri,Kına Gecesi Firmaları,Kına Kaftanı Kiralama,Kına Gecesi Organizasyon Paketleri,Kına Gecesi ücretleri,Kına Gecesi Organizasyon Fiyatları,Kına Gecesi Fiyatları,Kına Fiyatları,Kına Paketleri,Kına Gecesi Organizasyonu,Kına Gecesi Paketleri,Kına Gecesi,Kına,Kına Grubu Kiralama,

 

0232 421 11 82 (Alsancak Ofis)
0535 305 78 35(İsa Efe)
0536 222 08 84 (Musa Efe)