Marmaris Ferace Zeybeği Organizasyonu

Marmaris Ferace Zeybeği Organizasyonu hakkında bilgi edinmek için bizleri arayabilir Marmaris Ferace Zeybeği Organizasyonu ile ilgili aşağıda ki hizmetimizi inceleyebilirsiniz. İzmir DANS Marmaris Ferace Zeybeği Organizasyonu ekibi olarak profesyonel olarak hizmet vermekteyiz.

Marmaris Ferace Zeybeği Organizasyonu ve Hizmetlerimiz kısmından çalışmalarımızı inceleyebilirsiniz.

FERACE ZEYBEĞİ EKİBİ

0232 421 11 82 (Alsancak Ofis)
0535 305 78 35(İsa Efe)
0536 222 08 84 (Musa Efe)

Ferace Zeybeği

Ferace zeybeği, geçmişi Kurtuluş Savaşı’na uzanan bir aşk hikayesinden doğmuştur. Ferace zeybek ekibi, bu aşk hikayesini sahneler. “Ferace” türküsü eşliğinde oynanan ferace zeybeği halk oyunu, düğün ve sünnet gibi davetlerde yaygın olarak sergilenir. Farklı etkinliklerde de ferace zeybeği oyunu talep edilebilmektedir. Ferace zeybeği düğün organizasyonu başta olmak üzere farklı türdeki organizasyonlarda da görülebilmektedir. İzmir Dans, Türkiye’nin birçok bölgesine ferace zeybek ekibi temin etmektedir. Peki, ferace zeybeği nedir? Ferace zeybeği organizasyon fiyatı ne kadardır? İşte cevapları…

Ferace Zeybeği Nedir?

Ferace zeybeği, Kütahya’nın Tavşanlı ilçesine özgü bir oyundur. Ferace zeybeği gösterisi, tavşanlı yöresinde yaygın olarak sergilenen, eşsiz ve güzel bir gösteridir. Bu zeybek oyununu diğer zeybek oyunlarından ayıran özellikler vardır. Ferace oyunu, tek kişi ve kaşıksız oynanabilir. Oldukça ağır bir oyun olan ferace, İç Anadolu başta olmak üzere birçok bölgede beğeniyle izlenmektedir.

Bu zeybek oyununun Kurtuluş Savaşı dönemine dayanan bir hikayesi vardır. Zengin bir köy ağasının kızını seven bir gencin acıklı bir aşk hikayesinden doğmuştur. Bu aşka karşı çıkan kızın ağabeyi, buluştukları bir gün genç âşıkları silahla vurur. Genç kız ölür ama genç oğlan ağır yaralıdır. Genç, sevdiği kızın öldüğünü öğrenince kendini içkiye verir ve biçare mecnuna döner. Dağlarda gezerken bir grup Efe ve kızan, mecnun genci bulur. Koca Efe’nin yanına götürüler. Koca Efe’nin bir gün düzenlediği bir kutlamada âşık genç, sarhoş halde sazı alarak “Ferace" adlı türküyü söylemeye başlar. Ardından ayağa kalkarak sarhoş halde oynar. Koca Efe de bu oyunu beğenerek, sarhoş mecnuna eşlik eder. Oyunun figürleri bu hikayedeki gibi sarhoş bir zeybeği resmeder.
 

Ferace Zeybek Ekibi

Ferace zeybek ekibi, yukarıdaki aşk hikayesinin günümüzdeki figüranlarıdır. Ferace zeybeği gösteri grubu ile düğün, sünnet, nişan, kültürel etkinlikler, şenlikler ve şölenlere renk katabilirsiniz. Ekibin gösterisi arasında gelin damat ferace zeybeği gibi oyunlar da vardır. Ferace zeybek ekibi, talebe göre davetin konseptine uygun olarak gösteri sunabilmektedir. İzmir Dans ferace zeybeği ekibi, talep ettiğiniz tarih ve saatte ferace zeybeği gösterisi sergilemektedir.

Ferace Zeybeği Kiralama

Ferace zeybeği kiralama hizmetleri, son yıllarda yaygınlaşmıştır. İzmir Dans, Ege Bölgesi başta olmak üzere farklı illere ferace zeybeği halk oyunu ekibi temin edebilmektedir. Organizasyonun konseptine ve taleplere göre ferace zeybeği kiralama fiyatı sunulmaktadır. Ferace zeybeği organizasyon fiyatı, ekipteki kişi sayısı, organizasyonun yapıldığı yer ve ferace zeybeği gösteri süresi gibi faktörlere göre değişebilmektedir.
 

Düğünde Ferace Zeybeği

Acıklı bir aşk hikayesi olan ferace zeybeği, düğün organizasyonlarına anlamlı bir katkı sunmaktadır. Düğünde ferace zeybeği, farklı bir eğlence konseptidir. Özellikle İç Anadolu Bölgesinde yaygın olan ferace zeybeği düğün organizasyonu, İzmir Dans ile Türkiye’nin her bölgesinde sahnelenebilmektedir. Düğünlerde gelin damat ferace zeybeği olarak sunulan ferace zeybeği gösterisi, ilgiyle izlenmektedir.
Ferace zeybeği gösteri grubu, düğün sahibinin taleplerine ve bütçesine uygun olarak temin edilebilmektedir. İzmir Dans’ın ferace zeybeği hizmetleri arasında sünnette ferace zeybeği de bulunmaktadır. Ferace zeybeği gösterisi, sünnet çocuğuna ve davetlilere eğlenceli dakikalar yaşatır.

İzmir Dans Ferace Zeybeği Hizmetleri

Özgün bir oyun olan ferace zeybeği organizasyonlara renk katmaktadır. İzmir Dans ferace zeybeği hizmetleri Türkiye’nin her bölgesine sunulabilmektedir. Ferace zeybeği kiralama hizmetleri çerçevesinde düğünde ferace zeybeği ve sünnette ferace zeybeği veya gelin damat ferace zeybeği bulunmaktadır. Ferace zeybeği kiralama fiyatı davet sahibinin taleplerine göre değişmekle birlikte, her bütçeye uygun ferace zeybeği kiralama fiyatları sunulmaktadır.
 
 Ferace Zeybeği , Ferace Zeybeği Ekibi, Ferace Zeybeği Kiralama , Ferace Zeybeği Grubu Ücretlerİ, Ferace Zeybeği Ekibi Fiyatları, Ferace Zeybeği Ekibi Organizasyonu , Ferace Zeybeği Dansı, Ferace Zeybeği Ekip Fiyatı, Ferace Zeybeği Organizasyon Fiyatı, Ferace Zeybeği Kareografisi, Ferace Zeybeği Gösterileri, Ferace Zeybeği Kiralamak İstiyorum, Ferace Zeybeği Öğrenmek İstiyorum, Ferace Zeybeği Yöre Oyunu, Ferace Zeybeği Halk Oyunu
 
Şirketimizin aşağıdaki hizmetlerini incelediniz mi?
 
 > Halay Ekibi Kiralama  talepleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
 

 > Hip Hop & Break & Rock'un Roll Ekibi Kiralama  talepleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.                         

 Horon Ekibi Kiralama talepleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 
0232 421 11 82 (Alsancak Ofis)
0535 305 78 35(İsa Efe)
0536 222 08 84 (Musa Efe)