Kavaklıdere sünnette davul zurna

Kavaklıdere sünnette davul zurna hakkında bilgi edinmek için bizleri arayabilir Kavaklıdere sünnette davul zurna ile ilgili aşağıda ki hizmetimizi inceleyebilirsiniz. İzmir DANS Kavaklıdere sünnette davul zurna ekibi olarak profesyonel olarak hizmet vermekteyiz.

Kavaklıdere sünnette davul zurna ve Hizmetlerimiz kısmından çalışmalarımızı inceleyebilirsiniz.

DAVUL ZURNA KİRALAMA

0232 421 11 82 (Alsancak Ofis)
0535 305 78 35(İsa Efe)
0536 222 08 84 (Musa Efe)

Davul zurna, birbirinden ayrılmaz iki enstrümandır. Türk eğlence kültürünün önemli öğeleri olan davul zurna ekibi, birçok etkinliğe ve davete renk katar. Davul zurna takımı, düğün ve sünnet törenleri başta olmak üzere gelin alma ve karşılama törenleri gibi birçok amaçla hizmet vermektedir. İzmir Dans, profesyonel davul zurna grubu ile Türkiye’deki her bölgeye hizmet sunabilmektedir. Davul zurnacı ile özel günlerinize eğlence katabilirsiniz! Peki, davul zurna nedir? Davulcu zurnacı fiyatı ne kadardır? Davulcu zurnacı iletişim bilgileri nelerdir? İşte cevapları…

Davul Zurna Nedir?

Davul zurna, iki farklı enstrümandır. Birlikte uyumlu bir müzik sergileyen davulcu zurnacı, Türk kültüründe yaygın bir eğlence ekibidir. Davul, yuvarlak bir kasnağa gerilmiş deriden oluşur. Vurmalı çalgıların en yaygın türüdür. Tokmakla kullanılan davul, günümüzde yaygın olarak müzik amacıyla kullanılır. Geçmişte bir haberleşme aracı olan davulda ince çubuklar da kullanılır. Bu çubuklara “bızbız” adı verilir. Tokmaklara ise, “çüven” veya “çubek” denir. Zurna ise üflemeli bir çalgıdır. Türklerin geleneksel çalgıları arasında yer alır. Davulcu zurnacı ile gelin alma, Türk düğün kültürünün önemli bir parçasıdır. Ayrıca, çeşitli törenlerde de davul zurna grubu görmek mümkündür.

Davul Zurna Ekibi

Davul zurna ekibi, yıllardır düğün, sünnet, kına, nişan ve özel eğlencelerin vazgeçilmezlerindedir. Davul zurna grubu kiralama hizmetleri, davetleri renklendirmek için pratik bir yoldur. Davulcu zurnacı, geleneksel bir müzik ekibidir. Genellikle hareketli ve eğlenceli müzik türlerini sergileyen davul zurna takımı, özellikle düğünlerde yaygın olarak tercih edilir. Gelin çıkarma davul zurna ile eğlenceli bir hal alır.

Davul Zurna Ekibi Kiralama

Davul zurna ekibi kiralama, son yıllarda yaygınlaşan bir eğlence hizmetidir. Talep edilen tarih ve saatte organizasyon yerinde hazır olan davul zurna grubu, renkli bir müzik şöleni sunar. İzmir Dans, Türkiye’nin dört bir yanına davul zurna grubu kiralama hizmeti vermektedir. İzmir ve Ege Bölgesinde İzmir Dans’ın davulcu zurnacı kiralama hizmetleri yaygın olarak tercih edilmektedir. İzmir Dans davulcu zurnacı grubu ücretleri, organizasyon sahibinin taleplerine göre her bütçeye uygun olarak sunulabilmektedir.

Davulcu Zurnacı Fiyatları

Davulcu zurnacı fiyatları, talep edilen hizmet süresi ve organizasyon konumuna göre değişebilmektedir. Davulcu zurnacı ekibi fiyatları içine ekibin bütün hizmetleri, enstrümanları ve ekipmanları dahildir. Davulcu zurnacı takımı fiyatı, hizmetin detaylarına göre revize edilebilmektedir. Davulcu zurnacı fiyatı alternatifleri için İzmir Dans ile irtibata geçin!

Düğünde Davulcu Zurnacı

Düğünde davulcu zurnacı olmadan olmaz! Düğünlerin konseptine ve istenen hizmetin detaylarına göre davulcu zurnacı ücretleri değişebilmektedir. İzmir Dans, düğün ve sünnette davulcu zurnacı için alanında uzman davul zurna takımı ile hizmet vermektedir. İzmir Dans’ın düğünde davulcu zurnacı hizmetleri özellikle Ege Bölgesinde tercih edilmektedir.

Davulcu Zurnacı İle Gelin Alma 

Davulcu zurnacı ile gelin alma, Türk kültüründe çok yaygındır. Damat ve erkek tarafı, davul zurna ile oynayarak, gelin almanın mutluluğunu çevresi ile paylaşır. Gelin çıkarma davul zurna olmadan eksik kalır. Bu sebeple gelin alma için davul zurna ekibi kiralama hizmetleri yaygın olarak kullanır. Davul zurnacı gelin almak için İzmir Dans’ın davul zurna profesyonelleri ile tanışın!

Davulcu Zurnacı İletişim

Farklı organizasyon ya da davetleriniz için davulcu zurnacı iletişim bilgilerine ya da konumunuza en yakın davulcu zurnacı telefon bilgilerine ihtiyacınız varsa İzmir Dans’la irtibata geçin. İzmir Dans, düğün ve sünnette davulcu zurnacı, davulcu zurnacı ile gelin alma ve düğünde davulcu zurnacı hizmetleri vermektedir.

İzmir Dans Davul Zurna Hizmetleri

İzmir Dans, birçok etkinlik için davul zurna hizmetleri sunmaktadır. Davulcu zurnacı kiralama için organizasyon ya da düğün sahiplerinin talepleri dikkate alınmaktadır. Davulcu zurnacı fiyatları da taleplere göre şekillendirilmektedir. Davulcu zurnacı telefon bilgileri ve bütçenize en uygun davulcu zurnacı ücretleri için İzmir Dans’ın davul zurna dünyasına davetlisiniz!

 

 sünnette davul zurna, düğünde davul zurna, davul zurna iletişim , davul zurna kiralama ücretleti, davul zurna kiralama fiyatları , davul zurna kaç para, davulcu zurnacı ücretleri, davul zurna telefonu, davulcu zurnacı telefon , davulcu zurnacı ücretleri, davul zurna ücretleri, gelin çıkarma davul zurna, davul zurna gelin alma, davul zurna düğün, davul zurnacı fiyatları , davul zurna halay ekibi, davulcu zurnacı , davul zurnacı ,  davul zurna,

 Şirketimizin verdiği hizmetlerdan bir kaçı aşağıdadır:
 
 

Etkinliklerinizde ' DJ Kiralama ' talepleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Etkinliklerinizde ' Efe Ekibi Kiralama ' talepleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Etkinliklerinizde ' Erzurum Bar Ekibi Kiralama ' talepleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

0232 421 11 82 (Alsancak Ofis)
0535 305 78 35(İsa Efe)
0536 222 08 84 (Musa Efe)