Beyoğlu horon grubu

Beyoğlu horon grubu hakkında bilgi edinmek için bizleri arayabilir Beyoğlu horon grubu ile ilgili aşağıda ki hizmetimizi inceleyebilirsiniz. İzmir DANS Beyoğlu horon grubu ekibi olarak profesyonel olarak hizmet vermekteyiz.

Beyoğlu horon grubu ve Hizmetlerimiz kısmından çalışmalarımızı inceleyebilirsiniz.

HORON EKİBİ KİRALAMA

0232 421 11 82 (Alsancak Ofis)
0535 305 78 35(İsa Efe)
0536 222 08 84 (Musa Efe)
Horon Ekibi

Horon ekibi, Karadeniz esintilerini organizasyonlara taşıyan nadide bir dans topluluğudur. Kemençe ve tulum eşliğinde oynanabilen horon, sıralı ve tempolu bir halk oyunu çeşididir. Horon ekibi kiralama hizmetleri alarak organizasyonlarınıza dinamizm ve aksiyon katabilirsiniz. Özellikle Karadeniz Bölgesi’ndeki her türlü düğünde horon ekibi yaygındır. Horon ekibi İzmir ve çevresindeki illerde yapılan etkinliklerde de son yıllarda yaygınlaşmıştır. Peki, horon nedir? Horon gösterisi kiralama hizmetleri nelerdir? İşte cevapları…
 

Horon Nedir?
 
Horon; “horan”, “haran” veya “horum” olarak adlandırılır. Horon, mısır ve ot destelerinin kurutulması için dik tutulması işlemine denir. Orta Asya’dan geldiği belirtilen horon, çevik hareketlerle oynanan Karadeniz Bölgesi’ne özgü folklorik bir gösteridir. “Horon tepmek” olarak da adlandırılan bu halk oyunu, genellikle erkek ve kadınlardan oluşan dizili gruplarla oynanır. Daha hızlı horon türleri, sadece erkeklerle icra edilir.
Karadeniz bölgesinin coğrafi, iklimsel koşullarını simgelediği ve Karadeniz’in hırçın hareketlerinin etkisiyle geliştirildiği öne sürülen horon, düğünlerde, sünnetlerde, asker uğurlamada ve şenliklerde sık rastlanan bir oyundur. Özellikle Karadeniz’deki yayla şenliklerinin vazgeçilmez eğlencesidir.

Horon Ekibi Kiralama

Horon ekibi kiralama hizmetleri alarak, organizasyonlarınıza renk katabilirsiniz. Ritim, ahenk ve çabukluğu simgeleyen horon ile davetlilerinize keyifli dakikalar yaşatabilirsiniz. Horon ekibi firmaları aracılığı ile etkinliklerde coşkuyu zirveye taşıyabilirsiniz.
Horon; aşağıya almadır, komut vermedir, omuz silkmedir, gülmektir… Profesyonel bir horon ekibi, oynadıkları oyunun enerjisini kendilerini izleyenlere verebilir. Erkek ve kadın dansçıların oluşturduğu ekip genellikle Karadeniz Bölgesi dansçılarından oluşur. Canlı kemençe performansının eşlik ettiği horon gösterisi, her tınıda neşe saçar. Örneğin, sünnette horon ekibi oğlunuzun neşesine neşe katar. Omuz omuza veren ve el ele çevik hareketler yapan oyun ekibine herkes eşlik etmek ister. Kimsenin yerinde duramadığı horon gösterisi ile eşsiz anılar biriktirebilirsiniz.

Horon Gösterisi 
 
Kemençe, davul, zurna ile oynanan horon, farklı yörelerde farklı figürlerle sergilenir. Horon gösterisi , temel olarak müziğin eşlik ettiği doğal hareketler zinciridir. Horon ekibi firmaları aracılığı ile horon gösterisi kiralama hizmeti aldığınızda aynı zamanda Karadeniz’in neşesini de almış oluyorsunuz.
 
Horon gösterisi, çok sayıda kişinin aynı anda coşabildiği bir gösteri türüdür. Birliğin ve beraberliğin dansa dönüşmüş hali olan horon ekibi, melodilerle hareketlerini tasarlayarak, hem göze hem kulağa hem de ruha hitap eder. Kemençe sizi keyifli bir eğlenceye çeker. Horonda her şey istendiği ve beklendiği gibidir!

Düğünde horon ekibi
 
Horon ekibi kiralama genellikle düğünlerde ve sünnetlerde talep edilmektedir. Düğünde horon ekibi , dünya evine giren çifte ve davetlilere eğlenceli dakikalar yaşatır. Klasik düğün eğlencelerine renk katan horon gösterisi kiralama seçenekleri ile en özel gününüze özel bir anlam katabilirsiniz. Dilerseniz siz de horon ekibi ile birlikte ritme ayak uydurarak neşenize neşe katabilirsiniz. Sünnette horon ekibi de oğlunuzun en özel gününde verebileceğiniz en eğlenceli hediye olacaktır. Horon gösterisi eşliğinde oğlunuza güzel bir anı bırakabilirsiniz. 

Horon Ekibi Şirketleri

Ege Bölgesi’ne horon ekibi şirketleri arasında önemli bir yeri olan İzmir Dans; düğün, sünnet, kına, nişan, nikah, kurumsal motivasyon etkinlikleri, lansmanlar, şölenler ve özel gün kutlamalarına renk katan horon ekibi kiralama hizmetleri ile göz dolduruyor. Hızlı ve tempolu oyunlar arasında ilk sıralarda yer alan horonu organizasyonlarınıza katan İzmir Dans, farklı türlerde horon ekibi kiralama hizmetleri veriyor.
“Sıksaray” gibi sadece erkeklerden oluşan veya erkek ve kadın karışık horon ekibi temin eden İzmir Dans , Karadeniz’in çevikliğini, neşesini ve eğlencesini özel günlerinize getiriyor. Horon ekibi İzmir ve çevresindeki illerde temin edilebilmektedir.
Horon ekibi firmaları arıyorsanız İzmir Dans’ın eğlenceli dünyasına misafir olun!
 
horon ekibi şirketleri,horon ekibi iletişim,horon ekibi telefon,horon kiralamak istiyorum,horon organizasyonu,horon ekibi kiralama ücretleri,
horon kiralama ücretleri ,horon ekibi ücretleri,düğünde horon ekibi ücretleri,horon ekibi organizasyonu,düğünde horon gösterisi
düğünde horon ekibi, horon gösterisi fiyatları,horon gösterisi,horon ekibi kiralama fiyatları ,horon fiyatları,
horon ekibi kiralama,horon ekibi,horon ekibi kiralama,horon ekibi
 
 
Kafkas Dans Ekibi Kiralama talepleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Karadeniz Halk Oyunları Ekibi Kiralama talepleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
> Karadeniz Halk Oyunları Ekibi Kiralama talepleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
 
0232 421 11 82 (Alsancak Ofis)
0535 305 78 35(İsa Efe)
0536 222 08 84 (Musa Efe)